UMPSA terima kunjungan Ketua Pengarah Kerja Raya - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 26 Januari 2025 -Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terima kunjungan Ketua Pengarah Kerja Raya, Datuk Wira Ir. Roslan Ismail yang hadir bersama delegasi Jabatan Kerja Raya (JKR) bagi mengukuhkan kerjasama di antara JKR dan UMPSA.