Pelajar program Pengurusan Projek UMPSA hasilkan rekaan landskap untuk manfaat universiti - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 16 Januari 2025 - Sebanyak 21 hasil rekaan landskap pelajar tahun dua program Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Projek dari Fakulti Pengurusan Industri (FPI) mempamerkan hasil rekaan landskap mereka bagi kursus Integrated Project Management 1 di bawah seliaan pensyarah FPI, Siti Airin Abdul Ghani.