UMPSA jalin hubungan erat dengan komuniti melalui perkongsian kepakaran - Muhammad Zarif Hanif, Zakaria (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 22 Januari 2025 – Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat (PJIM) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Pusat Kecemerlangan Automotif (AEC) telah mengadakan program PRIHATIN melalui Servis Motosikal yang bertempat di Dataran Kompleks Perkhidmatan Siswa, UMPSA Kampus Gambang.