Penyelidik UMPSA Profesor Ir. Ts. Dr. Kamarul Hawari hasilkan iSenseFishery sistem pengurusan akuakultur berasaskan AI - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 22 Januari 2025 – Umum mengetahui bahawa industri akuakultur adalah antara penyumbang terbesar bagi industri makanan laut.