Kuasa Seri Paduka bukan sekadar simbolik demokrasi berparlimen - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (New Straits Times Press (M) Bhd., 2025)
MASIH ramai warganegara melihat kedudukan Yang di-Pertuan Agong tidak lebih hanya sebagai payung negara dan lambang perpaduan rakyat Malaysia berbilang agama, keturunan serta budaya.