UMPSA erat hubungan industri dan agensi - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2025)
KUANTAN – Penganjuran Program Mesra Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bersama industri dan agensi mengukuhkan lagi ikatan persahabatan, kerjasama antara semua dan mempertingkatkan jaringan yang lebih erat.