UMPSA lancar pek makanan retort express meal - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2025)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memperkenalkan UMPSA ‘express meal’, makanan retort sebagai salah satu inisiatif kemudahan buat para pelajar.