Yatimah wanita pertama dilantik Naib Canselor UMPSA - Asrol, Awang (New Straits Times Press (M) Bhd., 2025)
KUANTAN: Prof Dr Yatimah Alias dilantik sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bagi tempoh dua tahun berkuat kuasa semalam.