UTM, UMPSA umum Naib Canselor baharu - Nazim, Syazwi (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
PETALING JAYA: Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) mengumumkan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) masing-masing menerima Naib Canselor baharu yang akan menerajui universiti berkenaan.