45 graduan perintis UMPSA-BJTU tamatkan pengajian bidang kejuruteraan rel - Asrol, Awang (New Straits Times Press (M) Bhd., 2025)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mencatat sejarah baharu apabila kumpulan pertama seramai 45 graduan program kerjasama UMPSA-Beijing Jiaotong University (BJTU) berjaya menamatkan pengajian mereka dalam bidang kejuruteraan rel.