Ada apa dengan Tahun Baharu 2025 - Noor Azlinda, Zainal Abidin; Noor Raha, Mohd Radzuan (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2025)
Tahun baharu merupakan detik di mana kita membuka lembaran baru dalam hidup dan maju ke hadapan setapak lagi.