UMPSA jalin hubungan erat dengan industri dan agensi - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
SHAH ALAM, 18 Januari 2024 - Penganjuran Program Mesra Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bersama Industri dan Agensi mengukuhkan lagi ikatan persahabatan dan mempertingkatkan jaringan yang lebih erat antara universiti-industri.