Pementasan teater UMPSA Assalamualaikum YB menghiburkan penonton - Noor Afiza, Mohd Asmi (UMPSA, 2025)
PEKAN, 5 Januari 2025 – Kelab Teater Senandika dengan kerjasama Bahagian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan (BKKW), Pusat Sukan dan Kebudayaan (PSK) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan pementasan teater ‘Assalamualaikum YB!’ bertempat di Dewan Peperiksaan Elektrik, Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), UMPSA Pekan baru-baru ini.