UMPSA jalin kerjasama dengan penternak ikan Patin, bangunkan modul diagnosis kematian ikan - Wan Norfazilah Wan, Ismail (UMPSA, 2025)
JERANTUT, 4 Januari 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus mengorak langkah dalam memperkukuh hubungan strategik bersama industri menerusi Memorandum Perjanjian (MoA) di bawah Geran Padanan Industri bernilai RM60,000 dengan penternak ikan patin di Jerantut.