Program Sarjana Muda Pengurusan Projek peroleh akreditasi antarabangsa dari PMI GAC selama 5 tahun - Nurhaizan, Mohd Zainudin (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 16 Januari 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mencipta sejarah apabila Program Sarjana Muda Pengurusan Projek dengan Kepujian dari Fakulti Pengurusan Industri (FPI) diiktiraf pada peringkat antarabangsa.