Saintis muda UMPSA rangkul penghargaan antarabangsa di Microbiome Summit 2025 - Hajar Fauzan, Ahmad (UMPSA, 2025)
HONG KONG, 11 Januari 2025 - Kajian pelajar pascasiswazah Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya memenangi anugerah Best Research Abstract dan Best Poster Presentation di persidangan Microbiome Summit 2025.