Ada apa dengan tahun baharu 2025 - Noor Azlinda, Zainal Abidin; Noor Raha, Mohd Radzuan (UMPSA, 2025)
Tahun baharu merupakan detik kita membuka lembaran baharu dalam hidup dan maju ke hadapan setapak lagi. Setiap tahun, ia hadir disulami dengan harapan dan azam. Tahun 2025 juga tidak terkecuali. Pelbagai azam yang kita sediakan untuk dicapai bagi mengisi 365 hari. Tetapi tidak semua berjaya dicapai dan hanya tertulis di dalam buku, diari ataupun sekadar perkongsian di media sosial. Marilah kita membuat satu perbezaan pada tahun ini dengan menyediakan sasaran bertulis bagi empat aspek dalam diri ini iaitu dari aspek jasmani, emosi, rohani, dan intelek yang boleh menjadi fokus utama untuk menjadikan tahun ini lebih bermakna.