Peperiksaan bantu bina daya tahan pelajar - Norizan, Yusof (Media Mulia Sdn Bhd, 2024)
HUJUNG semester semestinya menjadi waktu yang sangat mendebarkan kepada para pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) kerana mereka akan berhadapan dengan peperiksaan akhir. Walaupun bukan kali pertama menghadapi peperiksaan, namun debaran di hati akan tetap berlaku. Sudah pasti pelbagai kerisauan mula menjengah fikiran dan perasaan. Tidak kurang juga yang berhadapan dengan tekanan pelbagai terutamanya berkaitan pemahaman secara menyeluruh mata pelajaran diambil.