Akademik dan Antarabangsa Program SULAM UMPSA fokus kesejahteraan pelajar di Kolej Matrikulasi Kejuruteraan Pahang (KMKPh) - Noradilah, Md Nordin (UMPSA, 2024)
JENGKA, 14 Disember 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melaksanakan projek Service Learning Malaysia-University for Society (SULAM), menyokong agenda Matlamat Pembangunan Mampan (SDG) iaitu Kesihatan yang Baik dan Kesejahteraan.