Graduan perlu tingkat daya saing seiring tuntutan gaji bermaruah - Abdul Nasir, Abd Ghafar (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Tular di media sosial baru-baru ini berkaitan isu graduan universiti menamatkan pengajian, berkongsi impian dan harapan nilai gaji pertama mereka diidamkan.