Polemik gaji permulaan bermaruah tuntut pertimbangan adil graduan, industri - Abdul Nasir, Abd Ghafar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
Tular di media sosial baru-baru ini berkaitan isu graduan universiti menamatkan pengajian, berkongsi impian dan harapan nilai gaji pertama mereka diidamkan.