Tahun baharu, semangat baharu 10 cara menguatkan iltizam dan keyakinan - Jamilah Bebe, Mohamad; Mardiyyah, Zamani; Wan Jumani, Fauzi (UMPSA, 2024)
Pejam celik hanya berbaki beberapa hari sebelum menjelang tahun baharu dan 2024 bakal melabuhkan tirainya. Sudah tentu pelbagai iltizam, niat dan perancangan yang sedang dirangka atau dirancang dalam mendepani tahun baharu. Tahun baharu lazimnya dipenuhi dengan harapan, peluang dan perubahan. Permulaan tahun baharu merupakan satu titik permulaan kepada perubahan yang dirancang, juga sebagai sinar dan harapan dalam meningkatkan prestasi diri dan memotivasikan diri ke arah yang lebih baik.