Program Inkubator Keusahawanan Asnaf Bakeri pupuk usahawan siswa - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 20 Disember 2024 - Pusat Pembangunan Usahawan Kreatif (PUPUK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Maybank Islamic Berhad baru-baru ini telah mengadakan Majlis Perasmian Program Inkubator Keusahawanan Asnaf Bakeri di Dewan Serbaguna Bangunan UMPSA Holdings, UMPSA Kampus Gambang.