UMPSA bakal tubuh Sekolah Pengajian Siswazah dalam Ekosistem TVET yang pertama di Malaysia - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
PEKAN, 20 Disember 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) akan mempunyai Sekolah Pengajian Siswazah dalam Ekosistem TVET pertama di Malaysia dengan penubuhan Graduate Engineering & Technological Business School (GET-BS) tidak lama lagi.