UMPSA sertai Majlis Menandatangani Nota Kerjasama di antara KEMENTAH dan KPT - Saharudin, Ramli (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 2 Disember 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berbangga menjadi sebahagian daripada Majlis Menandatangani Nota Kerjasama di antara Kementerian Pertahanan (KEMENTAH) dengan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) yang berlangsung di Dewan Perkasa, Wisma Perwira ATM.