Penyelidik UMPSA, Dr. Aizi hasilkan penggalak sinbotik bagi tingkatkan pengeluaran hasil cendawan di Malaysia - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 2 Disember 2024 – Cendawan adalah salah satu pilihan terbaik makanan lestari kerana mengandungi banyak khasiat perubatan.