Program Kelestarian EKSA UMPSA cipta persekitaran kerja lebih hijau, bersih, dan kondusif - Hanisah, Kasbon; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 19 Oktober 2024 - Bersempena dengan Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah Ke-19 (MKK19) baru-baru ini, Unit Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Pusat Bahasa Moden (PBM), dengan kerjasama Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat (PJIM) telah menganjurkan Program Kelestarian EKSA.