Lenggong Iron Bound Melangkaui Had - Siti Rabiatull Aisha, Idris (UMPSA, 2024)
Lenggong, sebuah bandar kecil yang terletak di Perak, sering kali dikaitkan dengan warisan sejarahnya yang kaya. Sebagai Tapak Warisan Dunia UNESCO, Lembah Lenggong terkenal dengan penemuan arkeologi seperti rangka ‘Perak Man’ dan artifak purba yang memberikan gambaran tentang tamadun awal di Asia Tenggara. Namun, baru-baru ini, Lenggong menjadi tumpuan dalam satu dimensi baharu: adventure race yang menguji kekuatan fizikal dan mental, ‘Lenggong Iron Bound: Melangkaui Had’.