UMPSA anjur Program Kesedaran Sains di SMATAF tingkatkan minat dan kemahiran pelajar - Farhan, Mohd Said (UMPSA, 2024)
PEKAN, 6 November 2024 – Program Profesor Turun Padang 2024 anjuran Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat (PJIM) dan Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya meningkatkan kesedaran dan minat pelajar Sekolah Menengah Agama Tengku Ampuan Fatimah (SMATAF) terhadap subjek sains.