UMPSA pacu inisiatif Kecerdasan Buatan secara beretika - Rohana, Hamzah; Farah Farhani, Wan Zin (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 6 Disember 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus menunjukkan komitmen tinggi dalam memimpin perkembangan ilmu Sains dan Teknologi menerusi penganjuran Minggu AI yang bertemakan ‘To Create Awareness for Responsible AI to the Students and Community’.