UMPSA laksana Kempen Pelupusan Mushaf dan Bahan Bercetak Teks al-Quran - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 25 November 2024 – Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melaksanakan Kempen Pelupusan Mushaf dan Bahan Bercetak Teks al-Quran yang diadakan bersempena dengan Minggu Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) baru-baru ini.