PENYELIDIKAN DAN INOVASI BERTEKNOLOGI MENCIPTA EKOSISTEM INKLUSIF ORANG KURANG UPAYA - Mohd Azrul Hisham, Mohd Adib (UMPSA, 2024)
Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) mengesahkan sebanyak 15 peratus daripada populasi dunia terdiri daripada golongan orang kurang upaya (OKU).