Reruai Pameran Bahasa Melayu Usaha memupuk pembelajaran bahasa Melayu sebagai bahasa ilmu secara kreatif dengan elemen budaya dan permainan bahasa - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
Reruai Pameran Bahasa Melayu yang mengetengahkan suasana Pasar Kayangan Permai sempena Karnival Bahasa dan Budaya (LCC) 2024 anjuran Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah diadakan pada 9 Oktober 2024 baru-baru ini.