Modul Multilingual Adventures Exploring Life, Hobbies, and Go, Green Transformasi Hubungan Global Malaysia-Indonesia - Rosjuliana Hidayu, Rosli; Nur Syafawati, Sabuan; Khairunisa, Muthusamy (UMPSA, 2024)
Dalam era globalisasi ini, kemahiran pelbagai bahasa bukan sahaja menjadi satu keperluan tetapi juga aset yang memperkukuh hubungan antarabangsa. Modul Multilingual Adventures: Exploring Life, Hobbies, and Go Green adalah satu inovasi pendidikan merentas negara yang bukan sahaja mendidik tetapi juga memberi impak yang mendalam terhadap pelbagai aspek kehidupan.