Pilih untuk Berkongsi, 4 penaja hulur bantuan buat pelajar UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 11 Disember 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima sumbangan daripada empat penaja utama dalam Majlis Penyerahan Pilih untuk Berkongsi anjuran Yayasan UMPSA yang diadakan di Dewan Bankuet UMPSA Pekan.