UMPSA sertai program MAGNET 2024 Platform perpaduan pelajar antarabangsa - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2024)
PUTRAJAYA, 27 November 2024 – Program Meet and Greet with International Students in Malaysia (MAGNET) 2024 telah berlangsung dengan jayanya di Taman Botani Putrajaya, dengan menghimpunkan seramai 658 pelajar antarabangsa daripada pelbagai buah negara.