UMPSA anjur Majlis Syarahan Komuniti UMPSA 2024 Keselamatan Organisasi vs Integriti Kepimpinan - Mohammad Ilzam, Jamat; Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 12 Disember 2024 - Program Syarahan Komuniti bertajuk ‘Keselamatan Organisasi vs Integriti Kepimpinan’ yang diadakan di Dewan Astaka UMPSA Kampus Gambang baru-baru ini menjadi platform perkongsian ilmu kepada mahasiswa dan staf dalam meningkatkan kesedaran terhadap isu-isu integriti dalam kepimpinan, keselamatan, menghadapi krisis dengan kepimpinan yang kuat dan pemimpin sebagai penentu kejayaan.