Bengkel Pemerkasaan Penjenamaan lonjak keterlihatan (visibility) UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GENTING HIGHLANDS, 3 Disember 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan Bengkel Pemerkasaan Penjenamaan yang dijadikan platform untuk menganalisis impak perubahan penjenamaan terhadap identiti dan citra universiti melibatkan pemegang taruh terutamanya alumni, industri, pelajar dan masyarakat.