UMPSA kenang jasa mantan Lembaga Pengarah Universiti - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 3 Disember 2024 - Majlis Sanjungan Budi Mantan Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah berlangsung baru-baru ini bagi menghargai sumbangan dan mengenang jasa mantan LPU, YM Raja Khairul Anuar Raja Abd Karim mantan Ahli Silih Ganti LPU Wakil Kementerian Kewangan dan mantan Ahli LPU Wakil Alumni, Madyasir Ahmad Basir.