Majlis Syarahan Umum Profesor UMPSA kongsi kepakaran teknologi pemangkin industri masa hadapan dan sistem penyimpanan tenaga mampan - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 5 Disember 2024 - Jabatan Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa (JHEAA) dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Majlis Syarahan Umum Profesor bertempat di Dewan Astaka, UMPSA Kampus Gambang.