Jurnal IJAME UMPSA terima Scopus Journal CREME (Current Research Malaysia) Award - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PUTRAJAYA, 29 November 2024 - International Journal of Automotive and Mechanical Engineering (IJAME), jurnal terbitan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah menerima Scopus Journal CREME (Current Research Malaysia) Award.