UMPSA pamer inovasi penyelidikan dan jalin kerjasama dengan industri sempena Festival of Ideas Putrajaya FOI - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PUTRAJAYA, 29 November 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) turut serta dalam Festival of Ideas (FOI) Putrajaya yang julung kali dianjurkan baru-baru ini.