Program Skill for Life mantapkan kemahiran tatarias wajah mahasiswa UMPSA agar kekal berkeyakinan dan berketerampilan menarik - Noor Afiza, Mohd Asmi (UMPSA, 2024)
PEKAN, 22 November 2024 – Seramai 18 orang mahasiswa daripada teras kebudayaan Kelab Teater Senandika dan Kelab Tarian Kencana Pawana Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menghadiri Bengkel Make Up, Program Skill for Life yang dianjurkan oleh Jabatan Belia dan Sukan Negeri Pahang serta Pejabat Belia dan Sukan Daerah Pekan dengan kerjasama Pejabat Kemajuan Masyarakat KEMAS Daerah Pekan.