UMPSA ungguli Pertandingan Pembangunan Aplikasi Mudah Alih Huawei Peringkat Nasional Kali Ketiga Secara Hibrid 2024 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 20 November 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan Pertandingan Pembangunan Aplikasi Mudah Alih Huawei Peringkat Nasional Kali Ketiga Secara Hibrid 2024 melalui program kerjasama latihan akademik dengan Huawei Service Co. Ltd. (Hong Kong) iaitu UMPSA X HUAWEI App Gallery Mobile App Competition 2024 (UXHMAC) dan UMPSA Mobile Hackathon (Hackathon X).