WORQ kemudahan ruang pejabat syarikat pemula untuk manfaat staf UMPSA - Anuar, Abdul Aziz (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 21 November 2024 – ‘Co-working space’ atau ruang kongsi kerja kini menjadi semakin popular dan berkembang dengan pesatnya.