Pelajar antarabangsa UMPSA teruja tonton filem ‘Mereka Yang Tertewas’ mengangkat keunikan negeri Pahang - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 13 November 2024 - Sekumpulan staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahnag Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berpeluang menonton tayangan filem ‘Mereka Yang Tertewas’ sebuah karya arahan Dato’ Zulkeflie M. Osman bersama-sama dengan Exco Komunikasi dan Multimedia, Belia Sukan dan Badan-badan bukan Kerajaan Negeri Pahang, Yang Berhormat Fadzli Mohamad Kamal di pawagam Golden Screen Kuantan City Mall melalui program Tonton Santai.