21 kumpulan berentap dalam Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Horizon Baharu UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 15 November 2024 – Sebanyak 21 Kumpulan Inovasi dan Kreativiti (KIK) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berentap yang melibatkan seramai 180 orang staf bertanding bagi kategori Inovasi Sosial dan Inovasi Penyampaian Perkhidmatan dalam sesi penjurian bermula dari 13 hingga 14 November 2024.