Seminar Pengurusan Keselamatan Bahan Kimia dan Sisa Kimia UMPSA tarik lebih 70 pembantu makmal dan guru di Pahang - Wan Norlinda Roshana, Mohd Nawi (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 9 November 2024 - Seminar Pengurusan Keselamatan Bahan Kimia dan Sisa Kimia anjuran Fakulti Sains Teknologi dan Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah berjaya menarik lebih dari 70 orang peserta dalam kalangan pembantu-pembantu makmal dan guru-guru dari pelbagai sekolah di serata daerah Pahang termasuk Kuantan, Temerloh, Kuala Lipis, Rompin dan lain-lain.