Karnival Bahasa Inggeris HE ELCa tingkat kemahiran dan kebolehpasaran graduan - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 9 November 2024 - Penganjuran Higher Education English Language Carnival (HE ELCa) oleh Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) yang menyaksikan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sebagai tuan rumah penganjuran menjadi platform penting bagi meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris dalam kalangan pelajar Institut Pengajian Tinggi (IPT) di Malaysia.