UMPSA anjur Misi Ekosistem Inklusif Lestari MEiLESTARI 2024 Karnival Keluarga Makmur - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 7 November 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan Misi Ekosistem Inklusif Lestari (MEiLESTARI 2024): Karnival Keluarga Makmur dengan kerjasama Kluster Kekeluargaan di bawah Dasar dan Pelan Tindakan Wanita Pahang 2022-2026 (DPTWP) di Hotel Grand Darul Makmur, Kuantan baru-baru ini.